Chocolate Caramel Ice Cream Pie

Chocolate Caramel Ice Cream Pie
You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate Caramel Ice Cream Pie a try. This recipe serves 6. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 638 calories, 6g of protein, and 22g of fat. Head to the store and pick up hazelnuts, caramel sundae syrup, nutella, and a few other things to make it today. It will be a hit at your Summer event. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Place unopened jar of Nutella in a pan of hot water and let sit 10 minutes (or heat 1 cup in a bowl in a microwave set on high for 10 to 15 seconds). Spoon chocolate ice cream into cookie crust and use a spatula to smooth surface. Drop teaspoonfuls of Nutella (about 1/2 cup) on top of ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladeneisSchokoladeneis
Cookie-Torte-KrusteCookie-Torte-Kruste
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
Schokoladen-Haselnuss-AufstrichSchokoladen-Haselnuss-Aufstrich
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Place in freezer for 15 minutes. Spoon caramel ice cream over Nutella and return to freezer for 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Schokoladen-Haselnuss-AufstrichSchokoladen-Haselnuss-Aufstrich
3
Drizzle remaining 1/2 cup of Nutella over top of caramel ice cream. Top with hazelnuts, if desired. Freeze until firm, 3 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Schokoladen-Haselnuss-AufstrichSchokoladen-Haselnuss-Aufstrich
4
Before serving, allow pie to sit at room temperature 10 minutes.
5
Cut slices with a large knife dipped in warm water and dried with paper towels.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Einzeln Verpackte Streichkäsesticks (ca. 28 G)8 Einzeln Verpackte Streichkäsesticks (ca. 28 G)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
6
Drizzle a small amount of caramel syrup on dessert plates and top with a slice of pie.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are my top picks for Ice Cream. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
AnlässeSommer
Magazin