Chocolate Chip Angel Cupcakes with Fluffy Frosting
Chocolate Chip Angel Cupcakes with Fluffy Frosting might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 24. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 2g of protein, 2g of fat, and a total of 79 calories. This recipe is typical of American cuisine. It is a good option if you're following a dairy free diet. If you have coconut, sugar, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare cupcakes, lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
3
Combine flour and 6 tablespoons sugar, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
4
Place egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Add cream of tartar and 1/8 teaspoon salt; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
6
Add 6 tablespoons sugar, 2 tablespoons at a time, beating until stiff peaks form. Beat in 1 teaspoon vanilla and juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Weiße Backschokoladenlocken
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
7
Sift 1/4 cup flour mixture over egg white mixture; fold in. Repeat procedure with remaining flour mixture, 1/4 cup at a time. Fold in chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiche Schokoladenkekse
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
8
Place 24 paper muffin cup liners in muffin cups. Spoon about 3 heaping tablespoons batter into each muffin cup.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-Hälften
9
Bake at 325 for 15 minutes or until cupcakes spring back when lightly touched.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Remove from pans; cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
11
To prepare frosting, combine 1/2 cup sugar and next 4 ingredients (1/2 cup sugar through 2 egg whites) in top of a double boiler; place over barely simmering water. Beat with a mixer at high speed until stiff peaks form and candy thermometer registers 16
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Skittles Mundgerechte Bonbons
Skittles Mundgerechte Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Candy Thermometer
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
42 Rote Schnur-Lakritze
12
Beat in 1/2 teaspoon vanilla. Spoon 1 heaping tablespoon frosting over each cupcake.