Chocolate-Orange Marble Cheesecake

Chocolate-Orange Marble Cheesecake
For $1.32 per serving, this recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 456 calories, 7g of protein, and 32g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 20 minutes. If you have vanilla, sugar, margarine, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 149° if using a silver 9-inch springform pan (or to275 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Plus Mehr Zum Garnieren (1 Tasse Karamell, Plus 1 Teelöffel Fleur De Sel)Plus Mehr Zum Garnieren (1 Tasse Karamell, Plus 1 Teelöffel Fleur De Sel)
2
Mix wafer crumbs and margarine.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
(55 Waffeln)(55 Waffeln)
3
Remove 1/2 cup of the crumb mixture; set aside. Press remaining crumb mixture firmly onto bottom and 1-1/2 inches up side of pan. Refrigerate while preparing filling.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Harte Salami, JulienneHarte Salami, Julienne
4
Beat cream cheese, sugar and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Piquante Paprika, Entkernt Und Gewürfelt (Empfehlung: Peppadew)Piquante Paprika, Entkernt Und Gewürfelt (Empfehlung: Peppadew)
5
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie M&MsWie M&Ms
6
Remove 1 cup of the batter; place in medium bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Piquante Paprika, Entkernt Und Gewürfelt (Empfehlung: Peppadew)Piquante Paprika, Entkernt Und Gewürfelt (Empfehlung: Peppadew)
7
Add chocolate and the reserved crumb mixture; mix well. Set aside. Stir orange zest into remaining batter; pour into prepared crust. Top with spoonfuls of the chocolate batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
8
Cut through batter with knife several times for marble effect.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
9
Bake 50 min. to 1 hour or until center is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus Mehr Zum Garnieren (1 Tasse Karamell, Plus 1 Teelöffel Fleur De Sel)Plus Mehr Zum Garnieren (1 Tasse Karamell, Plus 1 Teelöffel Fleur De Sel)
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Harte Salami, JulienneHarte Salami, Julienne
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 20 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin