One serving contains 365 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe serves 12. If you have eggs, sugar, semisweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter an 8-inch square metal pan, line with parchment paper and butter again. Set aside.
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
2
Make cake: In a small saucepan, melt chocolate, butter and crme frache over low heat, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
3
Let cool.
4
Using an electric mixer, with a whisk attachment if possible, beat eggs, sugar and vanilla until thick. Sift flour and baking powder into mixture and fold in. Fold in chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
Streusel In Herzform
Weiße Zuckerglasur, Optional
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Pour batter into prepared pan and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, 40 to 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
6
Let cool briefly in pan, then turn out onto a rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Make filling: In a small saucepan, melt crme frache and butter over medium heat; stir until smooth. Stir in chocolate until melted. Stir in confectioners' sugar and brandy.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Streusel In Herzform
2 Prisen Gemahlene Nelke
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
8
Let cool, then refrigerate until thick, about 30 minutes.
9
Split cake horizontally, using a long serrated knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
10
Transfer half to a platter; spread filling thickly. Top with other layer.
Make covering: In a bowl, melt chocolate in microwave oven, stirring. Stir in golden syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Goldener Sirup
Streusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus Kalifornien
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
13
Transfer to a large plastic bag and refrigerate until firm enough to roll.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Optional Zusätzlich Abgeriebene Limettenschale
14
Decorate cake: Lightly dust a work surface with cocoa powder, then place chocolate covering on top. Dust chocolate covering with more cocoa and roll out with a rolling pin, lifting often to make sure covering does not stick. Lift and gather the covering, then drape it over cake, pressing gently against cake's sides. Trim away any excess at base with a sharp knife.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
15
Lightly dust top of cake with cocoa powder. Dab golden syrup randomly over cake. Press gold-leaf against syrup, then lift off to leave small dots of gold on top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch