Coffee Cake Cookies

Coffee Cake Cookies
Need a gluten free, fodmap friendly, and vegetarian dessert? Coffee Cake Cookies could be an excellent recipe to try. This recipe serves 24. One portion of this dish contains about 1g of protein, 6g of fat, and a total of 86 calories. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have salt, butter, pecans, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Place pecans on a bake sheet and bake at 350 degrees F for about 10-12 minutes or until pecans start to darken slightly and smell nutty. Set aside to cool. Chop pecans once cooled.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place chopped pecans, brown sugar, cinnamon and salt and whisk to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan StückePecan Stücke
SchulterSchulter
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
3
Add melted butter and toss to combine. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion24
Gesundheits-Score0
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