Crab Cake Sliders with Spicy Mayo

Crab Cake Sliders with Spicy Mayo
Need From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of mayonnaise, lump crabmeat, canolan oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Heat butter in a large skillet over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Add leek, celery, and onion, and cook, stirring often, until soft and golden, about 10 minutes; set aside to cool.In a large bowl, gently fold together crab, mayonnaise, parsley, cayenne, salt, pepper, and onion mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
1 2,5 Cm Dicke Scheibe Pancetta, Fein Gehackt1 2,5 Cm Dicke Scheibe Pancetta, Fein Gehackt
1/4 Tasse Schweinefettrücken1/4 Tasse Schweinefettrücken
Mittelgroße Frische Tomaten (ca. , Geschält Und In Sechstel GeschnittenMittelgroße Frische Tomaten (ca. , Geschält Und In Sechstel Geschnitten
1 Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettkappe Tief Eingeschnitten (ca. 5 Pfund)1 Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettkappe Tief Eingeschnitten (ca. 5 Pfund)
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
KrabbeKrabbe
Frisch Gehackte Estragonblätter Zum GarnierenFrisch Gehackte Estragonblätter Zum Garnieren
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Add 1 cup bread crumbs and stir just until combined. Shape crab mixture into 12 (3-inch) patties, using about 1/3 cup of the mixture for each.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt
KrabbeKrabbe
4
Transfer to a sheet tray.Put flour, eggs, and remaining 1 1/2 cups bread crumbs into 3 separate wide, shallow dishes. Working with 1 patty at a time, dredge in flour, then egg, then bread crumbs, shaking off excess each time. Dredge once more in egg, then bread crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Wie M&MsWie M&Ms
5
Heat oil in a large, deep skillet over medium heat until very hot but not smoking, about 2 minutes. Arrange 6 patties in skillet and cook, flipping once, until deep golden brown and hot throughout, 6 to 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Transfer to a paper-towel-lined plate and set aside. Repeat with remaining patties.To make spicy mayo: In a small bowl, stir together all ingredients until combined.Meanwhile, working in 2 batches, melt 1 tablespoon butter in a large skillet over medium-high heat. Brown cut sides of 6 rolls until toasted and golden, 1 to 2 minutes; transfer to a plate and repeat with remaining butter and rolls.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Spread a bit of spicy mayo, to taste, on each bun, then top with lettuce and crab cakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Serrano-Chilis Oder 1 Große Jalapeño, Entkernt Und GehacktSerrano-Chilis Oder 1 Große Jalapeño, Entkernt Und Gehackt
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
KrabbeKrabbe
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
8
Serve immediately.

Empfohlener Wein: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet, and Riesling are great choices for Shellfish. Buttery chardonnay is great for scallops, shrimp, crab, and lobster, while muscadet is a classic pick for mussels, oysters, and clams. If you've got some spice in your shellfish, a semi-dry riesling can balance out the heat. The Trentadue La Storia Chardonnay with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 20 dollars per bottle.
Trentadue
Trentadue " La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Sonoma Coast, ist typisch für die Sorte mit den Aromen von äpfeln, weißen Pfirsichen und Zitrusfrüchten. Mit längerer Zeit im Glas kommen nuancierte Aromen von Muskatnuss, leichtem Toast und Vanille mit einem Hauch von Ananas und reifen Meyer-Zitronen ins Spiel. Das Mundgefühl ist knackig und zurückhaltend mit klarer Mineralität und Reinheit der Frucht. Reich, elegant und schön ausgewogen.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score11
GerichteBeilage
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