Cubano Hash requires around 20 minutes from start to finish. This recipe makes 4 servings with 1075 calories, 55g of protein, and 74g of fat each. This recipe covers 34% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up beer, ground cumin, onion, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 400 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Heat a skillet over medium high heat with extra-virgin olive oil, 1 turn of the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weißer Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Add pork and brown, 3 to 4 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
4
Add chorizo, onions, garlic and season mixture with cumin, allspice, salt and pepper, to taste, and cook 7 to 8 minutes. Stir in tomato paste, cook a minute then add beer.
Zutaten, die Sie benötigen
12 Dünne Scheiben Gekochter Schinken (ca.
Fladenbrot, Nach Packungsanleitung Erwärmt, Zum Servieren
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
1/2 Tasse Glatte Petersilienblätter, 3 Große Handvoll, Gezupft
1 Teelöffel Scharfes Paprikapulver, Wenn Möglich Geräuchert
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Bis Mittelgroße Weiße Oder Gelbe Zwiebeln, 1 Geviertelt Und 1 Gehackt
1/2 Pfund Gehackter Schellfisch
5
Arrange bread on baking sheet. Toast the split bread a bit, top with 1/4 of the meat mixture and Swiss cheese, return to oven and melt 2 to 3 minutes.