Decadent Double-Chocolate Bundt Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 16. One serving contains 351 calories, 6g of protein, and 11g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Head to the store and pick up vanillan extract, eggs, granulated sugar, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
To prepare glaze, combine first 4 ingredients in a small saucepan. Bring to a boil over medium-high heat, stirring constantly. Cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
3
To prepare cake, drizzle oil into a 12-cup Bundt pan; coat pan thoroughly with a pastry brush.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
4
Sprinkle with 2 tablespoons flour, shaking out excess. Coat prepared pan with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Place 1 1/2 cups granulated sugar and 6 tablespoons butter in a large bowl; beat with a mixer at medium speed until well blended (about 5 minutes).
Add flour mixture and milk alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture; mix after each addition. Beat 2 minutes. Fold in chips. Spoon batter into prepared pan. Swirl batter using a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Truthahnsoße, Erwärmt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Bake at 350 for 45 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Immediately pour glaze over cake. Cool cake in pan on a wire rack 30 minutes. Invert cake onto a serving plate; cool completely.