Extreme Chocolate Cake

Extreme Chocolate Cake
Extreme Chocolate Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. Watching your figure? This vegetarian recipe has 941 calories, 8g of protein, and 35g of fat per serving. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. A mixture of vegetable oil, confectioners' sugar, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 5 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour two 9 inch cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Use the first set of ingredients to make the cake. In a medium bowl, stir together the sugar, flour, cocoa, baking soda, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add the eggs, milk, oil and vanilla, mix for 3 minutes with an electric mixer. Stir in the boiling water by hand.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Pour evenly into the two prepared pans.
5
Bake for 30 to 35 minutes in the preheated oven, until a toothpick inserted comes out clean. Cool for 10 minutes before removing from pans to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
To make the frosting, use the second set of ingredients. Cream butter until light and fluffy. Stir in the cocoa and confectioners' sugar alternately with the milk and vanilla. Beat to a spreading consistency.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
ReispapierReispapier
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
7
Split the layers of cooled cake horizontally, cover the top of each layer with frosting, then stack them onto a serving plate. Frost the outside of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 5 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
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