Flourless Chocolate Cake I

Flourless Chocolate Cake I
Flourless Chocolate Cake I requires about 45 minutes from start to finish. This recipe makes 10 servings with 275 calories, 4g of protein, and 22g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have bittersweet chocolate, butter, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. Only a few people really liked this dessert. It is a good option if you're following a gluten free and fodmap friendly diet. If you like this recipe, you might also like recipes such as Flourless Chocolate & Peanut Butter Cake With Warm Chocolate Glaze, Flourless Chocolate Cake, and Flourless Chocolate Cake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 300 degrees F (150 degrees C). Grease one 10 inch round cake pan and set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
In a small saucepan over medium heat combine the water, salt and sugar. Stir until completely dissolved and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Either in the top half of a double boiler or in a microwave oven melt the bittersweet chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Toffeestückchen Aus Milchschokolade1/3 Tasse Toffeestückchen Aus Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
4
Pour the chocolate into the bowl of an electric mixer.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Cut the butter into pieces and beat the butter into the chocolate, 1 piece at a time. Beat in the hot sugar-water. Slowly beat in the eggs, one at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Pour the batter into the prepared pan. Have a pan larger than the cake pan ready, put the cake pan in the larger pan and fill the pan with boiling water halfway up the sides of the cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
7
Bake cake in the water bath at 300 degrees F (150 degrees C) for 45 minutes. The center will still look wet. Chill cake overnight in the pan. To unmold, dip the bottom of the cake pan in hot water for 10 seconds and invert onto a serving plate.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
1 Getrocknete Morita-Paprika1 Getrocknete Morita-Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score0
Magazin