German Sweet Chocolate Cake II might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains about 32g of protein, 97g of fat, and a total of 1743 calories. This recipe covers 33% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 3. A mixture of pecans, sugar, german chocolate, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour 3 (8 inch) round pans. Sift together the flour, baking powder, baking soda and salt. Set aside. In the top of a double boiler, heat chocolate, stirring occasionally, until chocolate is melted and smooth.
In a large bowl, cream together the butter and 1 1/2 cups sugar until light and fluffy. Beat in the eggs one at a time, then stir in melted chocolate and 1 teaspoon vanilla. Beat in the flour mixture alternately with the buttermilk, mixing just until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Pour batter into prepared pans.
5
Bake in the preheated oven for 30 to 35 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Let cool in pans for 10 minutes, then turn out onto a wire rack and cool completely. When cool, frost between layers and on top of cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
7
To make the Frosting: In a large saucepan, combine evaporated milk, 1 cup sugar, egg yolks, 1/2 cup butter and 1 teaspoon vanilla. Cook and stir on medium heat for about 12 minutes, or until thick and golden brown.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Kokosraspeln
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Skittles Mundgerechte Bonbons
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
8
Remove from heat. Stir in coconut and pecans. Cool to room temperature, and spreading consistency.