Giant Chocolate Cake with Bittersweet Chocolate Ganache and Edible Flowers

Giant Chocolate Cake with Bittersweet Chocolate Ganache and Edible Flowers
Giant Chocolate Cake with Bittersweet Chocolate Ganache and Edible Flowers might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 12 servings with 315 calories, 7g of protein, and 18g of fat each. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of flour, chocolate, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Spray 12-inchround cake pan with 2-inch-high sides withnonstick spray. Line bottom of pan withparchment paper round. Spray parchmentpaper with nonstick spray. Dust pan withflour, tapping out any excess. Sift 2 cupsflour, baking soda, baking powder, and saltinto medium bowl. Sift cocoa into anothermedium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Pour 1 cup boiling water overcocoa; whisk to blend. Using electric mixer,beat sugar and eggs in large bowl until lightand fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Add butter toegg mixture and beat until blended. Beat incocoa mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
4
Add buttermilk and vanilla;beat to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
ZitrushonigZitrushonig
5
Add dry ingredients andbeat on low just to blend.
6
Transfer batter toprepared pan; smooth top.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
7
Bake cake until tester inserted intocenter comes out clean, about 38 minutes.Cool cake completely in pan on rack.DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Coverand let stand at room temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
8
Place chopped chocolate,butter, and vanilla in medium bowl. Bringcream and sugar to boil in medium saucepan,stirring to dissolve sugar. Carefully pourhot cream mixture into bowl with chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
ZitrushonigZitrushonig
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
9
Let stand 1 minute.
10
Whisk until melted andsmooth. Chill ganache until thickened andspreadable, about 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
11
Carefully invert cake onto large cakeplate. Gently remove parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/4 Tassen Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Frosting1 1/4 Tassen Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Frosting
12
Spread ganache over top and sides ofcake and allow ganache to set, about 1 hour.DO AHEAD: Cake can be made 1 day ahead.Cover with cake dome and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
13
Let stand at room temperature 1 hourbefore decorating.
14
Decorate cake with edible flowers.
Zutaten, die Sie benötigen
Essbare BlumenEssbare Blumen
15
Cut into wedges and serve.
16
* Available at some supermarkets and atfarmers’ markets. Use only those flowersthat have been grown without pesticides.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score5
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