Gingerbread Truffles

Gingerbread Truffles
Gingerbread Truffles might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 24. One portion of this dish contains roughly 1g of protein, 9g of fat, and a total of 130 calories. It will be a hit at your Christmas event. Head to the store and pick up salt, ginger, ground cinnamon, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. It is a good option if you're following a gluten free diet.

Anweisungen

1
Bring first 7 ingredients just to boil in heavy medium saucepan; remove from heat and let steep 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
2
Combine 7 ounces bittersweet chocolate and 7 ounces white chocolate in large metal bowl set over saucepan of simmering water; stir until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Teelöffel Fein Geriebene Zitronenschale1/4 Teelöffel Fein Geriebene Zitronenschale
Weiße SchokoladeWeiße Schokolade
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Remove bowl from over water. Strain cream mixture into chocolate; stir to blend. Stir in 1/2 cup chopped crystallized ginger. Chill filling until firm, at least 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Kandierter IngwerKandierter Ingwer
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
4
Line baking sheet with parchment. Using 1-inch melon baller, scoop filling and roll between palms to form balls.
Zutaten, die Sie benötigen
MeloneMelone
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
Melone BallerMelone Baller
5
Place on parchment. Chill truffles at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
TrüffelTrüffel
6
Line another sheet with parchment.
7
Place 12 ounces bittersweet chocolate in medium metal bowl set over saucepan of simmering water; stir until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Teelöffel Fein Geriebene Zitronenschale1/4 Teelöffel Fein Geriebene Zitronenschale
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
8
Remove bowl from over water. Cool until thermometer inserted into chocolate registers 46°. Quickly submerge 1 truffle in chocolate. Using fork, lift out truffle and tap fork against side of bowl so excess coating drips off. Using knife, slide truffle off fork and onto prepared sheet. Repeat with remaining truffles. Chill until set.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
TrüffelTrüffel
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
9
Line another baking sheet with parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
10
Place 12 ounces white chocolate in another medium metal bowl set over saucepan of simmering water; stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße SchokoladeWeiße Schokolade
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
11
Remove bowl from over water. Cool until thermometer inserted into chocolate registers 38°. Hold 1 truffle between thumb and index finger; dip halfway into white chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße SchokoladeWeiße Schokolade
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und AbgetropftFrische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
12
Place on prepared sheet. Repeat with remaining truffles. If desired, press small pieces of crystallized ginger atop truffles. Chill until firm, about 30 minutes. (Can be made 1 week ahead. Cover; keep chilled.)
Zutaten, die Sie benötigen
Kandierter IngwerKandierter Ingwer
TrüffelTrüffel
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion24
Gesundheits-Score0
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