Grandma Hiers' Carrot Cake requires around 1 hour from start to finish. One portion of this dish contains approximately 12g of protein, 59g of fat, and a total of 1119 calories. This vegetarian recipe serves 8. It will be a hit at your Easter event. A mixture of pecans, vanillan extract, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F. Grease and flour 3 (9-inch) round pans; Line bottom of the pans with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
In a large bowl, combine flour, sugar, baking soda, cinnamon, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add eggs and vegetable oil. Using a hand mixer, blend until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add carrots and pecans, if using.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
16 Miniatur-Vanillewaffeln
5
Pour into pans.
6
Bake for approximately 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
7
Remove from oven and cool for 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
Remove from pans, place on waxed paper and allow to cool completely before frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
1
Add all ingredients, except nuts, into a medium bowl and beat until fluffy using a hand mixer. Stir in the nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Spread frosting on top of each cake layer. Stack the cakes on a serving plate and serve.