Grandma Hiers' Carrot Cake

Grandma Hiers' Carrot Cake
Grandma Hiers' Carrot Cake requires around 1 hour from start to finish. One portion of this dish contains approximately 12g of protein, 59g of fat, and a total of 1119 calories. This vegetarian recipe serves 8. It will be a hit at your Easter event. A mixture of pecans, vanillan extract, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F. Grease and flour 3 (9-inch) round pans; Line bottom of the pans with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Ungesalzene Butter (1 Stück), GewürfeltKalte Ungesalzene Butter (1 Stück), Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler SchokoladenüberzugEspressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
12 Lammkoteletts, Knochen Püriert12 Lammkoteletts, Knochen Püriert
2
In a large bowl, combine flour, sugar, baking soda, cinnamon, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Gehackte Rote Zwiebeln Zum ServierenGehackte Rote Zwiebeln Zum Servieren
Kalte Ungesalzene Butter (1 Stück), GewürfeltKalte Ungesalzene Butter (1 Stück), Gewürfelt
Dosen Je) Geschnittene Birnen, Gut AbgetropftDosen Je) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Ungeröstete KürbiskerneUngeröstete Kürbiskerne
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Warme Halbfettsahne (110° Bis 115°)Warme Halbfettsahne (110° Bis 115°)
3
Add eggs and vegetable oil. Using a hand mixer, blend until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add carrots and pecans, if using.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 1 Teelöffel Honig-Senf2 Esslöffel Plus 1 Teelöffel Honig-Senf
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
5
Pour into pans.
6
Bake for approximately 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Lammkoteletts, Knochen Püriert12 Lammkoteletts, Knochen Püriert
7
Remove from oven and cool for 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Lammkoteletts, Knochen Püriert12 Lammkoteletts, Knochen Püriert
8
Remove from pans, place on waxed paper and allow to cool completely before frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1
Add all ingredients, except nuts, into a medium bowl and beat until fluffy using a hand mixer. Stir in the nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Warme Halbfettsahne (110° Bis 115°)Warme Halbfettsahne (110° Bis 115°)
2
Spread frosting on top of each cake layer. Stack the cakes on a serving plate and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion8
Gesundheits-Score7
GerichteBeilage
AnlässeOstern
Magazin