Grandma's Carrot Cake requires about 1 hour and 25 minutes from start to finish. This vegetarian recipe serves 15. One portion of this dish contains around 5g of protein, 16g of fat, and a total of 292 calories. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Easter. Head to the store and pick up vanillan extract, butter, flour, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9x13 inch pan. Sift together the flour, baking soda and cinnamon. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Reispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
2
In a large bowl, combine the sugar and oil until blended. Beat in the eggs one at a time, then stir in the vanilla. Stir in the flour mixture just until incorporated. Fold in the pineapple, carrots, coconut and walnuts.
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
3
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Bake in the preheated oven for 45 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. While still warm, poke holes in the cake with a fork.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
For the glaze: In a saucepan, combine butter, sugar, buttermilk and vanilla. Bring mixture to a boil over medium heat, then reduce heat and cook for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Necco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Zitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
6
Pour glaze over warm cake, then allow to cool completely.