Grandma's Carrot Cake requires about 1 hour and 25 minutes from start to finish. This vegetarian recipe serves 15. One portion of this dish contains around 5g of protein, 16g of fat, and a total of 292 calories. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Easter. Head to the store and pick up vanillan extract, butter, flour, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9x13 inch pan. Sift together the flour, baking soda and cinnamon. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
2
In a large bowl, combine the sugar and oil until blended. Beat in the eggs one at a time, then stir in the vanilla. Stir in the flour mixture just until incorporated. Fold in the pineapple, carrots, coconut and walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Schweinefettrücken
Streusel In Herzform
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Bake in the preheated oven for 45 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. While still warm, poke holes in the cake with a fork.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
For the glaze: In a saucepan, combine butter, sugar, buttermilk and vanilla. Bring mixture to a boil over medium heat, then reduce heat and cook for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
6
Pour glaze over warm cake, then allow to cool completely.