Heavenly Chipped Chocolate and Hazelnut Cheesecake
Heavenly Chipped Chocolate and Hazelnut Cheesecake requires about 15 minutes from start to finish. One serving contains 1130 calories, 19g of protein, and 64g of fat. This recipe serves 8. This recipe covers 27% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of butter, cream, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.
Anweisungen
1
Using a blender or a food processor, finely chop 1/3 cup semisweet chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokoladenstückchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
42 Rote Schnur-Lakritze
2
Place in a small mixing bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
3
Add vanilla wafer crumbs, ground hazelnuts, 2 tablespoons white sugar, and melted butter or margarine.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Geröstet Und Pistazien
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Necco Waffelbonbons
(55 Waffeln)
4
Mix until well combined. Press onto the bottom and up the sides of a 9 inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
5
Bake in a preheated 300 degrees F (150 degrees C) oven for 15 minutes. Cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
6
In a large bowl, beat the cream cheese until fluffy. Gradually add 1 cup white sugar; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später Süßigkeiten
Geröstet Und Pistazien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
7
Add the eggs and 3 tablespoons liqueur.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
8
Mix until well blended. Coarsely chop 1 cup of the semisweet chocolate chips, and add to the cream cheese mixture. Stir.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokoladenstückchen
Jetzt Und Später Süßigkeiten
9
Pour batter into the cooled crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
10
Bake at in a preheated 350 degrees F (175 degrees C) oven for 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
11
Let cake cool for 1 hour.
12
Remove outer ring from pan. Then let cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
13
Melt 2/3 cup semisweet chocolate chips over hot (not boiling) water. Stir until smooth. Dip 13 hazelnuts into the chocolate, covering one-half of each nut. Shake off the excess chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokoladenstückchen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
Zitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale
14
Place on a waxed-paper lined plate. Chill until set.
15
To the remaining melted chocolate, add sour cream.