Lemon Layer Cake with Lemon Cream Frosting

Lemon Layer Cake with Lemon Cream Frosting
Lemon Layer Cake with Lemon Cream Frosting might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 6. One portion of this dish contains about 11g of protein, 45g of fat, and A mixture of heavy cream, salt, granulated sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes about 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191°. Butter 2 (8- by 2-inch) round cake pans and line bottoms of each with rounds of wax or parchment paper. Butter paper and dust pans with flour, knocking out excess.Sift together flour, baking soda, and salt. Stir together milk and lemon juice (mixture will curdle).
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
2
Beat butter in a large bowl with an electric mixer until creamy. Gradually add sugar, beating until pale and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Alternately add flour mixture and milk mixture in batches, beginning and ending with flour, mixing at low speed until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
4
Divide batter between pans, smoothing tops.
5
Bake in middle of oven until a tester comes out clean, about 20 minutes. Cool in pans on racks 10 minutes, then invert onto racks, remove paper, and cool completely.
1
Beat cream and confectioners sugar with cleaned beaters until it just holds stiff peaks. Fold one third of whipped cream into lemon curd to lighten, then fold in remaining whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
1
Put 1 cake layer, rounded side up, on a cake plate and spread with one fourth of frosting. Top with second layer, rounded side up, and spread top and sides with remaining frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
1
• Cake can be assembled 1 day ahead and chilled in a cake keeper or loosely covered with plastic wrap (use toothpicks to hold wrap away from frosting).
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
2
Let stand at room temperature 30 minutes before serving. • This batter can be baked in 16 (1/2-cup) muffin cups about 15 minutes; or in a 13- by 9-inch baking pan about 25 minutes. Halve cake crosswise to form 2 (9- by 6 1/2-inch) rectangles and layer in same manner as above. • The chocolate sour cream frosting would also be terrific on these variations.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion6
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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