My Sweet Italian Angel

My Sweet Italian Angel
You can never have too many side dish recipes, so give My Sweet Italian Angel a try. This recipe makes 6 servings with 402 calories, 14g of protein, and 1g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up angel food cake, shot limoncello, honey, and a few other things to make it today. It is a pretty expensive recipe for fans of Mediterranean food. It is a good option if you're following a gluten free diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Place the sugar in a small sauce pan, add enough water for it to resemble wet sand.
Zutaten, die Sie benötigen
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Place over medium-high heat and bring up to a bubble, simmer until the sugar has dissolved in the water.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
3
Remove from the heat and add the limoncello, let it cool while you prepare the cake and filling.
Zutaten, die Sie benötigen
LimoncelloLimoncello
4
In a bowl combine the lemon zest, ricotta cheese and the honey.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Cut the angel food cake into 3 slices horizontally; make sure the slices are of equal thickness so that you end up with 3 doughnut looking slices of the same thickness. Arrange the bottom slice on a serving plate. With a pastry brush drench the slice with 1/3 of the limoncello mixture, top the slice with a 1/2 of the ricotta cheese mixture, repeat with the next layer and finish the top with the last 1/3 of the limoncello mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
LimoncelloLimoncello
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
6
Slice and serve alongside some mixed berries.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemischte BeerenGemischte Beeren
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score4
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