You can never have too many side dish recipes, so give My Sweet Italian Angel a try. This recipe makes 6 servings with 402 calories, 14g of protein, and 1g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up angel food cake, shot limoncello, honey, and a few other things to make it today. It is a pretty expensive recipe for fans of Mediterranean food. It is a good option if you're following a gluten free diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Place the sugar in a small sauce pan, add enough water for it to resemble wet sand.
Zutaten, die Sie benötigen
Flasche Süß-saure Sauce, Geteilt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Zusätzliche Sonnenblumenkerne, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten
2
Place over medium-high heat and bring up to a bubble, simmer until the sugar has dissolved in the water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Zusätzliche Sonnenblumenkerne, Optional
3
Remove from the heat and add the limoncello, let it cool while you prepare the cake and filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Limoncello
4
In a bowl combine the lemon zest, ricotta cheese and the honey.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
Silberne Nonpareilles
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
5
Cut the angel food cake into 3 slices horizontally; make sure the slices are of equal thickness so that you end up with 3 doughnut looking slices of the same thickness. Arrange the bottom slice on a serving plate. With a pastry brush drench the slice with 1/3 of the limoncello mixture, top the slice with a 1/2 of the ricotta cheese mixture, repeat with the next layer and finish the top with the last 1/3 of the limoncello mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt