Need a vegetarian dessert? Pear Tarte Tatin could be a tremendous recipe to try. One portion of this dish contains around 2g of protein, 8g of fat, and a total of 245 calories. This recipe serves 6. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals.
Anweisungen
1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Coat a 10-inch cast-iron skillet with 1 1/2 tablespoons butter.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Sprinkle 6 tablespoons sugar into pan. Arrange 7 pear halves, cut sides up, in a circle in pan; place remaining pear half in center. Cover skillet, and place over medium-low heat. Cook, without stirring, for 15 minutes or until sugar mixture is bubbly and caramelized.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, Optional
Birnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Place pan in oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Bake at 400 for 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Place 1 1/2 teaspoons butter and oil in a bowl. Microwave at HIGH for 30 seconds or until butter melts.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Lay 1 phyllo sheet horizontally on a flat work surface; brush lightly with butter mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
8
Sprinkle 2 teaspoons sugar evenly over phyllo.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, Optional
9
Place next phyllo sheet vertically on top of first. Repeat procedure twice with remaining butter mixture, sugar, and phyllo, ending with phyllo. Fold edges to form a 9-inch circle.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zitronensaft, Optional
10
Place phyllo circle in pan over pears, pressing gently.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
11
Bake at 400 for 16 minutes or until filling is bubbly and crust is browned.
Place a plate upside-down on top of pan; invert tart onto plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
14
Cut tart into 6 wedges. Top each wedge with 1 1/2 teaspoons crme frache.
15
Wine note: Match this tart with Muscat de Beaumes de Venise, 2006, from Domaine Durban ($26). Filled with the unctuous fragrance of pears and sweet citrus, the wine's balanced and bright acidity is a palate-cleansing drop of gold. -Alexander Spacher
Zutaten, die Sie benötigen
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)