Raspberry-Cheese Coffee Cake
Raspberry-Cheese Coffee Cake is From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
Beat first 3 ingredients at medium speed with an electric mixer until creamy.
Add eggs, milk, and vanilla, beating until smooth.
Combine flour and next 3 ingredients; add to cream cheese mixture, beating at low speed until well blended.
Spread batter into a greased and floured 13- x 9-inch pan. Dollop with preserves, and swirl with a knife.
Bake at 350 for 30 minutes or until cake begins to leave sides of pan. Cool slightly, and sprinkle with powdered sugar.
Zutaten
1Doppelt gefüllte Oreos
2 Esslöffel plus 2 Teelöffel kalte Butter, geteilt13/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
1-1/4 Teelöffel getrocknete Petersilienflocken, geteilt1181 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
butter oder margarine, erweicht227Habanero-Pfeffer
Paket Frischkäse, erweicht2groß
(teilweise & )4141 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
allzweck-Mehl591 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
3/4 Tasse gehackte Oreo-Kekse3Kruste: Graham-Cracker-Krümel
1/3 Tasse Himbeermarmelade, geteilt1181 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
kernlose Himbeerkonserven03/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
1/2 Tasse süßer Marsala-Wein2371 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
1 im Laden gekaufte Schokoladenkuchenmischung, z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, gebacken gemäß den Anweisungen auf der Packung13/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)