Rich and Sticky Gingerbread with Marmalade

Rich and Sticky Gingerbread with Marmalade
You can never have too many dessert recipes, so give Rich and Sticky Gingerbread with Marmalade a try. This vegetarian recipe serves 18. One serving contains 201 calories, 2g of protein, and 6g of fat. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. If you have self-rising flour, orange marmalade, golden raisins, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 163°. Butter and flour 9x9x2-inch metal baking pan; line bottom with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Sift flour and ground ginger into medium bowl. Using electric mixer, beat butter in large bowl until fluffy. Beat in molasses. Beat in flour mixture in 3 additions alternately with eggs, 1 at a time. Beat in marmalade, then raisins, and crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
Kiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben GeschnittenKiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben Geschnitten
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Transfer to prepared baking pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
4
Bake cake until tester inserted into center comes out clean, about 38 minutes. Cool cake completely in pan on rack. (Can be made 1 day ahead. Cover and let stand at room temperature.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Cut cake into 9 squares.
6
Cut each square in half, making eighteen 1 1/2x3-inch pieces.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion18
Gesundheits-Score1
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