Rich and Sticky Gingerbread with Marmalade

Rich and Sticky Gingerbread with Marmalade
You can never have too many dessert recipes, so give Rich and Sticky Gingerbread with Marmalade a try. This vegetarian recipe serves 18. One serving contains 201 calories, 2g of protein, and 6g of fat. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. If you have self-rising flour, orange marmalade, golden raisins, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 163°. Butter and flour 9x9x2-inch metal baking pan; line bottom with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Sift flour and ground ginger into medium bowl. Using electric mixer, beat butter in large bowl until fluffy. Beat in molasses. Beat in flour mixture in 3 additions alternately with eggs, 1 at a time. Beat in marmalade, then raisins, and crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
Kiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben GeschnittenKiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben Geschnitten
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Transfer to prepared baking pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
4
Bake cake until tester inserted into center comes out clean, about 38 minutes. Cool cake completely in pan on rack. (Can be made 1 day ahead. Cover and let stand at room temperature.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
5
Cut cake into 9 squares.
6
Cut each square in half, making eighteen 1 1/2x3-inch pieces.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion18
Gesundheits-Score1
Magazin