Salami and Swiss Hoagies

Salami and Swiss Hoagies
One portion of this dish contains approximately 20g of protein, 30g of fat, and a total of 497 calories. This recipe serves 4. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 10 minutes. If you have swiss cheese, mayonnaise, olive oil, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Slice rolls lengthwise without cutting all the way through.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
2
Spread both sides of each roll with 1 Tbsp. mayonnaise.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
3
Toss lettuce and onion with olive oil, vinegar and oregano in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
New York Strip SteaksNew York Strip Steaks
Scharfer Cheddar, GewürfeltScharfer Cheddar, Gewürfelt
Bis 6 Hamburgerbrötchen, Geteilt, OptionalBis 6 Hamburgerbrötchen, Geteilt, Optional
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
2 Umschläge Goya Sazon Mit Koriander Und Annatto2 Umschläge Goya Sazon Mit Koriander Und Annatto
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Layer one side of rolls, alternating 1/4 each of salami and cheese slices. Top with dressed lettuce and onion. Season with salt and pepper. Fold sandwiches closed and secure with toothpicks.
Zutaten, die Sie benötigen
NY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls GewünschtNY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls Gewünscht
Scharfer Cheddar, GewürfeltScharfer Cheddar, Gewürfelt
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Geraspelter Frischer GrünkohlGeraspelter Frischer Grünkohl
2 Umschläge Goya Sazon Mit Koriander Und Annatto2 Umschläge Goya Sazon Mit Koriander Und Annatto
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
SchwierigkeitEinfach
Fertig in10 m.
Portion4
Gesundheits-Score10
Magazin