Semisweet Chocolate Layer Cake with Vanilla Cream Filling

Semisweet Chocolate Layer Cake with Vanilla Cream Filling
Semisweet Chocolate Layer Cake with Vanilla Cream Filling might be just the dessert you are searching for. One serving contains 762 calories, 7g of protein, and 42g of fat. This recipe serves 12. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have all purpose flour, coarse kosher salt, baking soda, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Chocolate Layer Cake with Cookies and Cream Filling, Chocolate Layer Cake With Raspberry Cream Filling, and Mocha Layer Cake With Chocolate-Rum Cream Filling.

Anweisungen

1
Preheat oven to 163°. Butter three 8-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Line bottoms with parchment paper round; butter parchment.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Place chocolate in metal bowl set over saucepan of simmering water. Stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Whisk all purpose flour and next 4 ingredients in medium bowl. Using electric mixer, beat brown sugar, butter, and vanilla in large bowl to blend (mixture will be crumbly).
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Beat in warm melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Mix in dry ingredients in 2 additions alternately with buttermilk in 1 addition. Divide batter among prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
6
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 23 minutes. Cool cakes in pans 10 minutes. Turn cakes out onto rack; peel off parchment. Cool cakes completely. (Can be made 1 day ahead. Wrap cakes in plastic and store at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1
Place 2 tablespoons cold water in small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Sprinkle unflavored gelatin over; let stand 10 minutes to soften.
Zutaten, die Sie benötigen
Nicht Aromatisierte GelatineNicht Aromatisierte Gelatine
3
Bring 1/2 cup cream to boil in heavy small saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
4
Add hot cream mixture to softened gelatin; stir until dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
5
Place in refrigerator just until cold, whisking frequently, about 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Place remaining 1 cup chilled cream, powdered sugar, and vanilla extract in medium bowl. Using electric mixer, beat until peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
7
Add gelatin mixture and beat until peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
8
Place 1 cake on 8-inch cardboard round or tart pan bottom.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und Halbiert
9
Spread half of filling over. Top with second cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
10
Spread remaining filling over. Top with third cake. Chill on cardboard round 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
1
Bring cream and corn syrup to simmer in heavy small saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
2
Remove from heat.
3
Add chocolate; whisk until smooth. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Place cake on rack set in large rimmed baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
5
Spread half of ganache over top and sides of cake. Chill cake 1 hour. Rewarm remaining ganache in small saucepan over low heat just until lukewarm, whisking often.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
6
Pour ganache over cold cake, spreading as needed to cover top and sides. Chill until ganache is set, about 1 hour. (Can be made 1 day ahead. Keep chilled.)
7
Cut out paper heart shapes of differing sizes and arrange atop cake. Sift powdered sugar over. Carefully lift hearts from cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
8
Serve immediately.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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