This recipe makes 24 servings with 267 calories, 5g of protein, and 13g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours and 55 minutes. A mixture of eggs, baker's semi-sweet chocolate, knudsen cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.
Anweisungen
1
Heat oven to 191°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Pour chocolate syrup into 12-cup fluted tube pan sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Beat cake mix, water, oil and 3 eggs in large bowl with mixer 2 min. or until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Add remaining eggs; mix well. Blend in evaporated milk and melted chocolate; gently spoon over cake batter in pan. Cover with Reynolds Wrap Aluminum Foil sprayed with cooking spray, sprayed side down.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Kokosraspeln
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Paket Natürliche Kuchenmischung
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, Geschält
8
Place tube pan in large shallow pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Add enough water to larger pan to come at least 2 inches up side of tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Bake 1 hour 30 min. or until toothpick inserted near center comes out clean. Cool cake completely in pan. Refrigerate 2 hours. Invert cake onto plate; remove pan.