Triple-Ginger Layer Cake

Triple-Ginger Layer Cake
This recipe makes 10 servings with 516 calories, 9g of protein, and 27g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have ground cinnamon, crystallized ginger, cake flour, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Spray two 8-inch round cake pans with 2-inch-high sides with nonstick spray. Line bottoms with parchment.
2
Mix flour, crystallized ginger, ground ginger, cinnamon, baking soda and salt in medium bowl. Using electric mixer, beat butter and sugar in large bowl until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
3
Add eggs 1 at a time, beating until well blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
4
Mix in dry ingredients alternately with buttermilk in 3 additions each, scraping down sides of bowl. Beat just until batter is smooth. Divide batter between prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
5
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 30 minutes. Cool cakes in pans on racks 10 minutes. Run small knife around pan sides to loosen cakes. Turn cakes out onto racks and cool completely. Peel off parchment.
1
Using electric mixer, beat cream cheese and butter in large bowl until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)
2
Add brown sugar, powdered sugar, cinnamon, ground ginger and vanilla; beat until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
3
Mix in 1/4 cup crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
4
Place 1 cake layer on platter.
5
Spread 1 cup frosting over. Top with second cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
6
Spread remaining frosting over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
7
Sprinkle remaining 1/4 cup crystallized ginger decoratively atop cake. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
8
Let stand 2 hours at room temperature before serving.)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin