Updated Tiramisu

Updated Tiramisu
The recipe Updated Tiramisu could satisfy your Mediterranean craving in approximately 45 minutes. This recipe serves 12. One serving contains 200 calories, 4g of protein, and 13g of fat. Only Head to the store and pick up egg yolks, sugar, ladyfingers, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Place egg yolks in bowl of stand mixer and whisk with whisk attachment for about 5 minutes until very light and fluffy.While the egg yolks are whisking, combine sugar and 1/4 cup (60 mL) water in a saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Heat on stove until it reaches 250 degrees F.While mixer is still going, carefully pour the sugar syrup down the side of bowl into eggs. Continue whisking for 15 minutes to aerate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Elixier GElixier G
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 (14-Unzen) Dosen Cannellonibohnen, Abgetropft2 (14-Unzen) Dosen Cannellonibohnen, Abgetropft
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add mascarpone cheese and cream, and whisk just until combined. Filling can now be used or refrigerated for up to two days.Break each ladyfinger into pieces and place into an espresso cup, or use two ladyfingers in a dessert bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour espresso into each cup so ladyfingers are moistened.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
5
Add a splash of rum if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitrushonigZitrushonig
6
Place a few spoonfuls of the custard filling in each cup. Dust lightly with cocoa powder and serve immediately.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Spalletti Chianti D.O.C.G. (). Reviewers quite like it with a 5 out of 5 star rating and a price of about 12 dollars per bottle.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Hauptsächlich aus Sangioveto-Reben des Weinguts Poggio Reale hergestellt, zeigt dieser klassisch strukturierte Wein Noten von Erde und Leder in der Nase mit holzigen Obertönen. Die Frucht ist sauber und weich, mit sanften Tanninen im Abgang.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
Magazin