Watermelon Angel Cakes

Watermelon Angel Cakes
Watermelon Angel Cakes might be just the dessert you are searching for. This gluten free and dairy free recipe serves 36. One serving contains 76 calories, 1g of protein, and 2g of fat. It will be a hit at your Summer event. Head to the store and pick up semi-sweet chocolate chips, food coloring, cool whip whipped topping, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 59 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 191°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Prepare cake batter as directed on package, stirring dry gelatin mix into cake mix before beating with water. Gently stir in 1/3 cup chocolate chips; spoon into 36 paper-lined muffin cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Neuer KäsekuchenNeuer Käsekuchen
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
3
Bake 12 to 14 min. or until edges are golden brown. Cool in pan 10 min.; remove to wire racks. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Mix COOL WHIP and food coloring; spread onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
5
Sprinkle with remaining chips.
Zutaten, die Sie benötigen
Truthahnsoße, ErwärmtTruthahnsoße, Erwärmt
SchwierigkeitExperte
Fertig in59 m.
Portion36
Gesundheits-Score0
Magazin