This recipe makes 16 servings with 382 calories, 7g of protein, and 24g of fat each. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Christmas event. A mixture of all purpose flour, ground cloves, ground cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. ... Not Like American Fruitcake).
Anweisungen
1
Position rack in center of oven and preheat to 177°. Butter two 8 1/2x4 1/2x2 1/2-inch metal loaf pans. Spray with nonstick spray; dust with flour.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Let stand 15 minutes. Sift flour, baking powder, coarse kosher salt, nutmeg, cloves, and cinnamon into another medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Grobes Koscheres Salz
1 1/3 Tasse Melasse
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Beat in flour mixture in 3 additions alternately with yogurt mixture in 2 additions, beginning and ending with flour mixture. Stir in walnuts, pistachios, and dried-fruit mixture. Divide batter between prepared pans. Smooth tops.
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
Paket Natürliche Kuchenmischung
6
Bake cakes until tester inserted into centers comes out clean and cakes begin to pull away from sides of pans, about 50 minutes. Cool in pans 30 minutes. Turn cakes out onto racks. Cool completely. DO AHEAD: Can be made up to 1 month ahead. Wrap in foil, then enclose in resealable plastic bags. Store at room temperature up to 3 days or freeze up to 1 month. Thaw frozen cakes in refrigerator. Bring to room temperature before serving.