Almond-Lemon Torte with Fresh Strawberries might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 10. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. Watching your figure? This dairy free recipe has 380 calories, 11g of protein, and 31g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. If you have sugar, almonds, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Brush 10-inch-diameter springform pan with oil. Line bottom with parchment paper round.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Brush paper with oil.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
4
Place 2 tablespoons matzo meal in pan and shake to coat; tap out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Sherryessig Oder Zitronensaft
Grober Roter Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Combine remaining 2 tablespoons matzo meal, almond flour, and 1/3 cup sugar in medium bowl; whisk to blend.
Add 1/3 cup sugar to yolks. Using electric mixer, beat yolk mixture until thick and fluffy. Beat in 6 tablespoons olive oil, then lemon juice, orange juice, and lemon peel.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der Engel
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
3 Esslöffel Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Zitronensaft, Optional
Ingwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
8
Mix in dry ingredients.
9
Add 1/2 teaspoon salt to whites; using clean dry beaters, beat until soft peaks form. Gradually add 1/3 cup sugar and beat until stiff but not dry. Fold whites into yolk mixture in 3 additions.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Ingwerkekse, Geteilt
10
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
11
Sprinkle almonds over.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
12
Bake cake until golden brown and tester inserted into center comes out clean, about 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
13
Place pan on rack; cool cake completely in pan. DO AHEAD: Can be made 2 days ahead. Cover cake pan with foil and let stand at room temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
Sautierte Garnelen
1
Combine 2 cups sliced strawberries and 1 tablespoon sugar in processor; blend until smooth. Sweeten sauce with more sugar, ifdesired; transfer to small bowl. do ahead Can be made 1 day ahead. Cover and chill.