Applesauce Cake is a vegetarian dessert. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 12g of fat, and a total of 479 calories. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. If you have lemon juice, flour, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter a 9-by-5-inch loaf pan, line bottom with parchment and butter paper.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Beat butter and sugar with an electric mixer until light and fluffy. Beat in egg. Stir baking soda into applesauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Mix dry ingredients, then add to butter mixture in 3 additions, alternating with applesauce. Stir in raisins.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
4
Pour batter into pan and bake until top springs back when pressed, 50 minutes. Cool in pan on a wire rack for 10 minutes, then turn out onto rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
1
Mix lemon juice and confectioners' sugar. Spoon glaze over cake.