Bittersweet Chocolate Cake

Bittersweet Chocolate Cake
Bittersweet Chocolate Cake is a gluten free dessert. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 4g of protein, 18g of fat, and a total of 311 calories. This recipe serves 12. A mixture of prunes, eggs, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Place pitted prunes (soak in hot water for 30 minutes first, if you have time) in the bowl of a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
TrockenpflaumenTrockenpflaumen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add vanilla extract, and process until prunes are broken down into small pieces; set aside. Grease a 10-inch round cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
TrockenpflaumenTrockenpflaumen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
4
Place chocolate in a heatproof bowl, and microwave (in 1-minute intervals) until melted and smooth. Stir in butter and fold in the prune pure and ground hazelnuts. Beat eggs yolks with sugar with an electric mixer 4 minutes; fold into the chocolate mixture. Beat egg whites with salt with a clean whisk until stiff peaks form. Fold whites into the chocolate mixture in 3 batches.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
TrockenpflaumenTrockenpflaumen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Pour batter into prepared pan, and smooth top.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Bake 20 minutes, rotate pan, and continue baking 57 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Let cool, cut into 12 slices, and serve.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin