Bittersweet Chocolate Mousse Refrigerator Cake

Bittersweet Chocolate Mousse Refrigerator Cake
This recipe serves 6. One serving contains 636 calories, 7g of protein, and 40g of fat. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up bittersweet chocolate, jar bittersweet chocolate sauce, heavy cream, and a few other things to make it today. It can be enjoyed any time, but it is especially good for valentin day.

Anweisungen

1
In a large chilled stainless steel or glass bowl, using a handheld electric mixer, beat the heavy cream with the chocolate sauce at medium speed until firm peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutterkekse, Grob GehacktErdnussbutterkekse, Grob Gehackt
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Spread about 1/2 cup of the whipped chocolate cream on a long rectangular platter, to form a 3-by-10-inch rectangle.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
3
Using a small offset spatula, spread 1 tablespoon of the remaining chocolate cream on 35 chocolate wafers and arrange them in 5 stacks. Top each stack with a chocolate wafer (you will have 6 or 7 wafers left over). Arrange the wafer stacks on their sides as close together as possible on the chocolate cream on the platter. (The wafer stacks will lie lengthwise on the platter.)
Zutaten, die Sie benötigen
Zerkleinerte Schokoladenwaffeln (ca. 8 Waffeln)Zerkleinerte Schokoladenwaffeln (ca. 8 Waffeln)
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
(55 Waffeln)(55 Waffeln)
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Offset-SpatelOffset-Spatel
4
Spread all but about 1/2 cup of the remaining chocolate cream all over the cake, fixing any wafers that tilt or slide.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Rechteckige Waffel-Sandwich-KekseRechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
5
Press a long sheet of plastic wrap over the cake, flattening the top and sides gently. Refrigerate for at least 8 hours or for up to 2 days. Refrigerate the remaining chocolate cream.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
6
Discard the plastic wrap and frost the cake with the remaining chocolate cream, smoothing the top and sides.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
7
Garnish with the chocolate shavings.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
8
Cut into slices, wiping the knife after each cut.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
9
Make Ahead: The finished cake can be refrigerated in an airtight container for up to 2 days.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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