For $2.03 per serving, this recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 10g of protein, 50g of fat, and a total of 818 calories. This recipe serves 12. A mixture of heavy whipping cream, eggs, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Place chocolate in medium bowl. Bring cream, ginger, and wasabi to boil in small pot.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Dreifarbige Krautsalatmischung
Wasabi
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
2
Pour hot cream over chocolate; cover with plastic wrap and let stand 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Whisk cream and chocolate until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
4
Mix sesame seeds and corn syrup in small bowl to coat; stir into chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenblütenwasser (oder Je 1/4 Teelöffel Geriebene Zitronenschale Und Orangenschale)
1 Packung (3 Unzen) Pekannusshälften
Streusel In Herzform
5
Let cool to lukewarm. Stir in butter. Cover and let stand at room temperature overnight to set.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
1
Place 1 cup water, sugar, and ginger in small saucepan. Scrape seeds from vanilla bean into pan; add bean. Stir over medium heat until sugar dissolves. Simmer 2 minutes; remove from heat.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Ganze Vanilleschote, Gespalten
Dreifarbige Krautsalatmischung
4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)
Gelbe Und Grüne Lakritze
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
2
Let stand at room temperature 1 hour for flavors to blend.
3
Strain syrup into small bowl. Chop ginger. (Can be prepared 1 day ahead. Cover and refrigerate ginger and syrup separately.)
Zutaten, die Sie benötigen
Dreifarbige Krautsalatmischung
Spritzen Sie Vanilleextrakt
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 8-inch-diameter cake pans with 2-inch-high sides. Line bottoms with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®
2
Whisk 2 cups boiling water, cocoa powder, and reserved chopped ginger in medium heatproof bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Dreifarbige Krautsalatmischung
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
3
Whisk flour, baking soda, baking powder, and salt in large bowl. Using electric mixer, beat sugar and butter in large bowl until fluffy, about 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
4
Add eggs 1 at a time, beating until incorporated after each addition. Beat in vanilla extract.
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Add flour mixture in 4 additions alternately with cocoa mixture in 3 additions, beginning and ending with flour mixture. Divide batter among prepared cake pans; smooth tops.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
6
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 30 minutes. Cool in pans 5 minutes. Turn cakes out onto racks; cool completely. (Cakes can be prepared 1 day ahead. Wrap with plastic wrap and store at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1
Beat cream in large bowl until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
2
Add sugar, vanilla, and ginger. Beat until stiff peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitrushonig
Dreifarbige Krautsalatmischung
Gelbe Und Grüne Lakritze
3
Using long serrated knife, trim rounded tops off cakes to create flat surface.