Blueberry Shortbread Cheesecake

Blueberry Shortbread Cheesecake
Blueberry Shortbread Cheesecake is a vegetarian recipe with 10 servings. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 662 calories, 9g of protein, and 40g of fat. A mixture of cream, cornstarch, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 9 hours and 35 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Combine the butter, flour, sugar, and salt in a food processor. Process until mixture begins to form small lumps; press into the bottom of a 2-quart baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
3
Bake in preheated oven until golden brown, about 20 minutes; remove from oven. Reduce oven's heat to 325 degrees F (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Beat the cream cheese and 1 cup of sugar in a bowl until soft and creamy. Stir in the eggs one at a time, until smooth. Gradually stir in the sour cream, vanilla, and lemon zest.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Pour the mixture over the crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
6
Bake until firm to the touch, 45 to 55 minutes. Meanwhile, make the topping by combining the blueberries, sugar, and cornstarch in a large saucepan over medium heat; cook until thickened. Allow mixture to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
6 Esslöffel Kalte Ungesalzene Butter, In Kleine Stücke Geschnitten Oder Gerieben6 Esslöffel Kalte Ungesalzene Butter, In Kleine Stücke Geschnitten Oder Gerieben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
7
Pour the cooled blueberry mixture over top of the cream cheese layer. Chill assembled cheesecake in refrigerator overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
SchwierigkeitExperte
Fertig in9 hrs, 35 m.
Portion10
Gesundheits-Score4
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