Buttermilk-Mexican Chocolate Pound Cake

Buttermilk-Mexican Chocolate Pound Cake
Buttermilk-Mexican Chocolate Pound Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 524 calories, 8g of protein, and 28g of fat. This recipe serves 12. If you have eggs, vanillan extract, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 15 minutes.

Anweisungen

1
Microwave chocolate baking squares in a microwave-safe bowl at HIGH 1 minute and 15 seconds or until chocolate is melted and smooth, stirring every 15 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Beat butter at medium speed with an electric mixer 2 minutes or until creamy. Gradually add sugar, beating 5 to 7 minutes or until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating just until yellow disappears after each addition. Stir in melted chocolate, chocolate syrup, and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien1 Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Combine flour and next 3 ingredients; add to butter mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
5
Pour batter into a greased and floured 10-inch tube pan or a 12-cup Bundt pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
6
Bake at 325 for 1 hour and 10 minutes or until a long wooden pick inserted in center of cake comes out clean. Cool in pan on a wire rack 10 to 15 minutes; remove from pan to a wire rack, and let cool 1 hour and 30 minutes or until completely cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Garnish, if desired.
8
*2 (4-oz.) packages Mexican chocolate, chopped, may be substituted for semisweet chocolate baking squares. Omit ground cinnamon, and proceed with recipe as directed. For testing purposes only, we used Nestl Abuelita Mexican Chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
SchwierigkeitNormal
Fertig in15 m.
Portion12
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
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