Carrot Cake with Madeira Syrup and Vanilla Ice Cream

Carrot Cake with Madeira Syrup and Vanilla Ice Cream
For $4.2 per serving, this recipe covers 19% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 8 servings with 923 calories, 9g of protein, and 45g of fat each. It is a good option if you're following a dairy free diet. It will be a hit at your Summer event. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have baking powder, baking soda, vanillan ice cream, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Beat first 4 ingredients at medium speed with an electric mixer 2 to 3 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Combine flour and next 3 ingredients; gradually add to sugar mixture, beating at low speed until blended. Fold in carrot and pecans. Spoon into greased and floured 8-ounce ramekins or 6-ounce custard cups, filling two-thirds full.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
3
Bake at 325 for 25 to 30 minutes. Cool on wire racks 10 minutes. Invert onto serving dishes; serve warm with Madeira Syrup and ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
MadeiraMadeira
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Garnish, if desired.
5
Note: Cakes may be baked in large (3-inch) muffin pans.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score6
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