Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet

Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet
Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet is a gluten free and vegetarian morn meal. This recipe makes 8 servings with 196 calories, 11g of protein, and 10g of fat each. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 75 hours. If you have egg yolks, cheddar, cream of tartar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
2
Cook onion and bell pepper in butter in a 2-quart heavy saucepan over moderate heat, stirring frequently, until softened.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete Rigatoni-NudelnGetrocknete Rigatoni-Nudeln
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
20 Dünne Scheiben Zucchini20 Dünne Scheiben Zucchini
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
3
Add milk and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
4
Add cornmeal in a slow stream, whisking, and cook over low heat, stirring constantly, until thickened, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Optional Dünn Geschnittenes Frisches BasilikumOptional Dünn Geschnittenes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Remove from heat and cool 5 minutes.
6
Whisk in cheese, parsley, yolks, pepper, and 1/2 teaspoon of salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe (oder Mehr Nach Bedarf)Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe (oder Mehr Nach Bedarf)
Cranberrysauce Zum ServierenCranberrysauce Zum Servieren
8 (U-12) Garnelen8 (U-12) Garnelen
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
7
Beat whites with cream of tartar and remaining 1/2 teaspoon salt in a large bowl with an electric mixer on medium speed until they just hold stiff peaks. Fold one fourth of whites into cornmeal mixture to lighten, then fold cornmeal mixture gently but thoroughly into remaining whites. Spoon mixture into a greased 3-quart casserole and smooth top.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme Von ZahnsteinCreme Von Zahnstein
Optional Dünn Geschnittenes Frisches BasilikumOptional Dünn Geschnittenes Frisches Basilikum
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
8
Bake in middle of oven until puffed and golden brown, 30 to 35 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
9
Serve immediately.
10
Each serving has about 170 calories and 6 grams fat
11
Gourmet
SchwierigkeitExperte
Fertig in75 hrs
Portion8
Gesundheits-Score5
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