Chocolate Caramel Cheesecake requires roughly 1 hour and 30 minutes from start to finish. One serving contains 920 calories, 13g of protein, and 63g of fat. This recipe serves 8. Head to the store and pick up milk, eggs, cream cheese, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
In a medium bowl, combine graham cracker crumbs, sugar and melted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Heath-Schokoriegel (je 1,4 Unzen), Zerkleinert
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Mix well and press into the bottom and 1 inch up the sides of a 9 inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Pour on melted caramel/pecan mixture and chill for 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
16 Miniatur-Vanillewaffeln
4
To make the Caramel Filling: In a small saucepan, combine caramels and milk. Cook over low heat, stirring, until smooth. Stir in chopped pecans. Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C).
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan Stücke
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
In the top of a double boiler, heat chocolate, stirring occasionally, until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
6
Remove from heat and allow to cool to lukewarm. In a large bowl, beat cream cheese, sugar and vanilla until smooth. Beat in the eggs one at a time. Fold 1/3 of the filling into the melted chocolate, then pour the chocolate mixture back into the filling and mix until no streaks remain.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Pour into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
8
Bake in the preheated oven for 50 minutes, or until center is almost set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
9
Place a pan of water on rack underneath cheesecake as it bakes to help keep it from cracking. Cool in oven with door cracked open. Refrigerate at least 5 hours before serving.