Chocolate Sheet Cake I

Chocolate Sheet Cake I
Chocolate Sheet Cake I might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 19. One portion of this dish contains about 3g of protein, 11g of fat, and a total of 335 calories. If you have baking soda, shortening, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 10x15 inch jellyroll pan. In a large bowl, sift together the flour, sugar, baking soda, cinnamon and salt. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
In a saucepan combine 1/2 cup margarine, shortening, 1/4 cup cocoa and water. Bring to a boil and cook for 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Blaubeeren, Kleine Oder Zu Weiche Beeren WegwerfenBlaubeeren, Kleine Oder Zu Weiche Beeren Wegwerfen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
ReispapierReispapier
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Pour the liquid mixture over the flour, sugar mixture; stir well. Blend in eggs and buttermilk.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake in the preheated oven for 30 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Let cake cool 10 minutes, then frost while still warm.
7
To make the Frosting: In a saucepan combine 1/2 cup margarine, milk and 1/4 cup cocoa. Bring to a boil and cook for 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
ReispapierReispapier
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
8
Remove from heat and stir in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
9
Mix in confectioners' sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
10
Pour over warm cake
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion19
Gesundheits-Score1
Magazin