Chocolate Sheet Cake I might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 19. One portion of this dish contains about 3g of protein, 11g of fat, and a total of 335 calories. If you have baking soda, shortening, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 10x15 inch jellyroll pan. In a large bowl, sift together the flour, sugar, baking soda, cinnamon and salt. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Reispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Zitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
2
In a saucepan combine 1/2 cup margarine, shortening, 1/4 cup cocoa and water. Bring to a boil and cook for 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Tasse Halbsüße Schokostückchen Oder Rosinen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Reispapier
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
3
Pour the liquid mixture over the flour, sugar mixture; stir well. Blend in eggs and buttermilk.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Zitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
5
Bake in the preheated oven for 30 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
6
Let cake cool 10 minutes, then frost while still warm.
7
To make the Frosting: In a saucepan combine 1/2 cup margarine, milk and 1/4 cup cocoa. Bring to a boil and cook for 1 minute.