The recipe Chocolate-Stout Tiramisu is ready in around 1 hour and 35 minutes and is definitely a super vegetarian option for lovers of Mediterranean food. One portion of this dish contains approximately 9g of protein, 42g of fat, and a total of 731 calories. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. A mixture of egg, mascarpone, confectioners' sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Butter a 9-inch springform pan. In a large bowl, whisk the flour, cinnamon, ginger, cloves and salt. In a medium bowl, whisk the syrup, oil and egg. In a glass cup, stir the hot water with the baking soda. In 3 alternating additions, whisk the syrup mixture and soda water into the dry ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
Sprudelwasser
Kann Diät-Cremesoda
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Natives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum Beträufeln
Dreifarbige Krautsalatmischung
Lorann Professional Kitchen®
Spritzen Sie Vanilleextrakt
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
(Keebler)
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Scrape the batter into the prepared pan and bake for 50 minutes, until a cake tester inserted in the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
4
Transfer the cake to a rack and let cool. Unmold the cake from the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
5
In a saucepan, combine the stout, triple sec and honey. Boil until reduced to 3/4 cup, 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: 100 Prozent Agave)
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Stout
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
6
Pour into a shallow dish; let cool.
7
In a bowl, using a handheld mixer, beat the egg yolks and sugar until fluffy. Beat in the mascarpone.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
Sorten Von Pilzen
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
8
Cut off and save one-third of the cake for eating. Slice the rest of the cake 1/3 inch thick.
9
Cut the slices into 3-inch pieces, saving the scraps. Dip the slices into the reduction and place in the bottom of eight 1-cup ramekins. Dip the scraps into the reduction and use to fill in the gaps.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
10
Spread 1/4 cup of the filling over the cake in each ramekin. Repeat the layering of dipped cake and filling. Cover and refrigerate overnight.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 48 dollars per bottle.