Chocolate Truffle Cheesecake

Chocolate Truffle Cheesecake
One portion of this dish contains about 18g of protein, 64g of fat, and a total of 792 calories. This recipe serves 10. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 12 hours and 25 minutes. A mixture of chocolate snowflake, chocolate-and-almond shortbread cookies, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 30
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Combine crushed cookies and butter. Press mixture on bottom of a 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
3
Microwave chocolate and cream at HIGH 1 1/2 minutes or until melted, stirring at 30-second intervals.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
4
Beat cream cheese at medium speed with a heavy-duty electric stand mixer 2 minutes or until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
5
Add sweetened condensed milk and vanilla, beating just until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Pfund Blaue Kartoffeln2 Pfund Blaue Kartoffeln
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
6
Add eggs, 1 at a time, beating at low speed just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
7
Add chocolate mixture, beating just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
8
Pour batter into prepared crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
9
Bake at 300 for 1 hour and 5 minutes or just until center is set. Turn oven off.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
10
Let cheesecake stand in oven with door closed 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
11
Remove cheesecake from oven; gently run a knife around outer edge of cheesecake to loosen from sides of pan. Cool completely in pan on a wire rack (about 1 hour). Cover and chill 8 to 24 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
12
Remove sides of pan, and place cheesecake on a serving plate. Slowly pour warm Ganache Topping over cheesecake, spreading to edges. Chill 1 hour before serving.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
13
Garnish, if desired.
SchwierigkeitExperte
Fertig in12 hrs, 25 m.
Portion10
Gesundheits-Score8
Magazin