You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate Truffle Layer Cake From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours. Head to the store and pick up butter, brandy, flour, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Butter two 15-by-12-inch jelly roll pans and line the bottoms with parchment paper. In a medium saucepan, melt 6 ounces of the chopped chocolate with the butter and vanilla over very low heat, stirring gently.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Necco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
3
Remove the chocolate mixture from the heat and let cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
4
In a small saucepan, combine the cocoa with the water and bring to a boil, whisking constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
5
Let cool slightly, then whisk the mixture into the melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
6
Whisk in the crme frache.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
In a large bowl, using an electric mixer, beat the whole eggs, egg yolks and both sugars at medium speed until pale and fluffy, about 5 minutes. Beat in the chocolate mixture. In a medium bowl, whisk the flour with the baking soda, baking powder and salt and transfer to a sifter or a sieve. Sift the dry ingredients and fold into the cake batter with a large spatula until fully incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Ingwerkekse, Geteilt
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Sichter
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
8
Spread the batter evenly between the prepared pans and sprinkle with the remaining 4 ounces of chopped chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.
9
Bake the cakes in the lower and middle third of the oven for 25 to 30 minutes, until the centers spring back when lightly pressed; shift the pans halfway through baking.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
10
Let the cakes cool completely in the pans.
11
In a medium bowl set over a medium saucepan of simmering water, melt the white chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Peachie-O's Süßigkeiten
12
Remove from the heat.
13
Pour off the water in the saucepan and wipe it out.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
14
Add the heavy cream and butter to the saucepan and heat until the butter is melted and small bubbles appear around the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
15
Whisk the hot cream mixture into the white chocolate. Set the bowl in a cool place until the ganache is firm enough to hold its shape, at least 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Sonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
16
In a medium saucepan, heat the cream until small bubbles appear around the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
17
Put the chopped chocolate in a heatproof bowl and pour the hot cream on top.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Sonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
18
Let stand for 2 to 3 minutes, until the chocolate has melted, then whisk until smooth. Set the bowl in a cool place until the ganache is firm enough to hold its shape, at least 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
19
In a medium saucepan, melt the chocolate over very low heat, stirring frequently. In a small saucepan, whisk together the granulated sugar, corn syrup, cocoa and water and bring to a boil, whisking constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und Pistazien
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Reispapier
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
20
Remove from the heat and whisk in the brandy and melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
2 Prisen Gemahlene Nelke
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
21
Let cool completely, about 30 minutes.
22
In the bowl of a standing electric mixer fitted with a wire whisk, beat the butter at medium speed until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
23
Add the cooled chocolate mixture. At low speed, beat in the confectioners' sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
24
Cut out a 5-by-11-inch cardboard rectangle.
25
Place a sheet of parchment or wax paper over each cake and top with a flat cookie sheet or cutting board. Invert the cakes and remove the pans. Keeping the paper attached, trim each cake to an even 15-by-11-inch rectangle, then cut each cake into three 5-by-11-inch rectangles; you will have 6 rectangles.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Spoon a small dollop of the chocolate frosting onto the cardboard rectangle and transfer one cake rectangle to it; peel off the paper. This will be the base.
Spread half of the white chocolate ganache on the base and top with another cake rectangle; peel off the paper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
28
Spread half of the dark chocolate ganache on the cake and top with another cake layer, peeling off the parchment.
Zutaten, die Sie benötigen
Dunkle Schokolade
Pfund Brombeeren (ca.
29
Spread with 1 1/4 cups of the chocolate frosting. Repeat with 2 more layers, peeling the parchment off the cake rectangles and spreading them with the remaining white chocolate ganache and dark chocolate ganache. Keep the sides even as you build the cake by smoothing them out with a metal cake spatula. Top with the final cake rectangle and peel off the parchment. Coat the sides and top of the cake with a smooth layer of chocolate frosting; refrigerate briefly to set the frosting.
Spread the remaining frosting over the cake and garnish with the chocolate shavings. Carefully transfer the cake (on its cardboard base) to a platter and refrigerate until firm. Using a hot knife, cut the cake into slices while cold and let come to room temperature before serving.