Christmas Croquembouche

Christmas Croquembouche
Christmas Croquembouche might be just the side dish you are searching for. One serving contains 95 calories, 2g of protein, and 7g of fat. This recipe serves 8. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be A mixture of heavy cream, candy decorations such as m&m's, pas

Anweisungen

1
Make cream puffs
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
2
Preheat oven to 218°. and butter and flour 2 baking sheets. Spoon pâte à chou into a large pastry bag fitted with a 1/2-inch plain tip and pipe about 55 mounds onto baking sheets, each about 1 1/2 inches in diameter, leaving 1 1/2 inches between mounds. With a finger dipped in water gently smooth pointed tip of each mound to round puffs.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 (3,4 Unzen) Packung JELL-O Chocolate Instant Pudding1 (3,4 Unzen) Packung JELL-O Chocolate Instant Pudding
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
Bake puffs in upper third of oven 10 minutes, switching position of sheets in oven halfway through baking if necessary. Reduce temperature to 204°. and bake puffs 20 minutes more, or until puffed and golden.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
Let puffs stand in turned-off oven 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Transfer puffs to racks to cool. With a skewer poke a 1/4-inch hole in bottom of each puff. Puffs may be made 2 days ahead and kept in an airtight container. Recrisp puffs in 204°. oven 5 minutes and cool before filling.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen GeschnittenAir Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Make filling
7
In bowl of a standing electric mixer beat pastry cream until just smooth and soft enough to fold in heavy cream (do not overbeat). In a chilled bowl with cleaned beaters beat heavy cream until it holds soft peaks. Fold whipped cream into pastry cream. Chill filling, covered, about 1 hour, or until cold.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
KonditorcremeKonditorcreme
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Fill cream puffs
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
9
Transfer filling to a large pastry bag fitted with a 1/4-inch plain top and barely fill each puff (do not overfill), putting filled puffs in a shallow baking pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
10
Assemble croquembouche
11
Using tape, cover cone with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
12
Place cone on turntable if using.
13
Line a tray with wax paper. Working with 1 cream puff at a time, dip bottom in chocolate sauce, leaving top 1/3 inch uncoated and letting excess drip off, then arrange 1 ring of puffs around base of cone, placing as closely together as possible. Insert toothpick through each puff into cone to attach puff to cone, leaving end of toothpick sticking out (you'll push it in later with thimble).
Zutaten, die Sie benötigen
1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
14
Attach second ring of puffs above first, again packing tightly and staggering so puffs in second ring are not directly above puffs in first ring. Continue in same manner to dip and attach remaining puffs. Finish covering cone with 1 puff attached to top of cone.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
15
Using thimble, push in toothpicks until not visible.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
16
Decorate by pushing candies and leaves into gaps between doughnut holes.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
17
To serve croquembouche, dismantle, 1 puff at a time.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
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