Cinnamon Teacake

Cinnamon Teacake
Cinnamon Teacake is a vegetarian side dish. This recipe serves 4. One portion of this dish contains approximately 5g of protein, 24g of fat, and a total of 376 calories. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. A mixture of self-rising flour, ground cinnamon, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 6 inch round cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Melt 7 tablespoons of the butter. In a medium sized bowl mix together the melted butter, 1/2 cup white sugar, 1 tablespoon cinnamon, and the self rising flour to form a soft dough.
Zutaten, die Sie benötigen
Selbstaufsteigendes MehlSelbstaufsteigendes Mehl
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Add the milk and mix again till smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 15 to 20 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
6
Remove cake from oven and set aside. Once cake is cool enough to handle remove from its pan and place on a serving dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
In a saucepan melt 1 tablespoon butter and mix with 1 tablespoon white sugar and 1/2 teaspoon cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
8
Spread over top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
9
In a small bowl stir together the remaining 1/4 cup sugar and 1 1/2 teaspoons cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
10
Sprinkle over cake.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion4
Gesundheits-Score1
Magazin