Citrus-Gelatin Layered Cheesecake

Citrus-Gelatin Layered Cheesecake
For 24 cents per serving, this recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 91 calories, 1g of protein, and 6g of fat. This recipe serves 45. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours and 45 minutes. Head to the store and pick up butter, knudsen cream, philadelphia cream cheese, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Mix graham crumbs, 2 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat cream cheese and remaining sugar with mixer until blended. Blend in sour cream.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each just until blended. Zest 1 orange; stir zest into batter. (Reserve orange for later use).
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen3 Salzstangen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Pour batter over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake 45 min. or until center is almost set. Cool completely. Meanwhile, prepare gelatin as directed on package. Refrigerate 30 min. or until slightly thickened.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Remove peels from oranges; cut into 1/4-inch-thick slices. Arrange in circular pattern on top of cheesecake, overlapping slices slightly; cover with 1/3 cup gelatin. Refrigerate 15 min. or until almost set. Spoon remaining gelatin over cheesecake. Refrigerate 2 hours or until firm. Run knife around rim of pan to loosen cake before removing rim.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
3 Salzstangen3 Salzstangen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 45 m.
Portion45
Gesundheits-Score0
Magazin