Coconut Angel Food Cake

Coconut Angel Food Cake
Coconut Angel Food Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 12 servings with 206 calories, 4g of protein, and 2g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is a good option if you're following a dairy free diet. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Mother's Day. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of salt, egg whites, coconut shavings, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°. Beat egg whites and salt in a bowl with an electric mixer on medium until frothy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Add cream of tartar. Beat until soft peaks form, about 5 minutes. Increase speed to high.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
3
Add 1/2 cup sugar, 1 tablespoon at a time, until whites form soft, glossy peaks. Beat in vanilla and lemon juice. In another bowl, mix remaining 1/2 cup sugar with flour. Sift 1/2 sugar-flour mixture over egg whites; gently but thoroughly fold into batter using a large spatula. Repeat twice with remaining sugar-flour mixture. Fold in dry coconut in 2 batches. Scrape batter into an ungreased 10-inch angel food tube pan with a removable bottom. Smooth top into even layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
4
Bake 35 minutes or until top is lightly browned and cake springs back when you press it. Turn pan upside down and rest on the neck of a glass bottle to cool. Run a knife against insides of pan to loosen cake; remove pan. Loosen cake from bottom of pan; invert onto a plate. Cover with plastic wrap. Store at room temperature or in the refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
1
Boil all ingredients in a medium saucepan 1 minute, until lightly thickened.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Let cool. Cover; refrigerate 1 hour. Before serving, sprinkle top of cake with coconut shavings.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
3
Serve slices with 3 tablespoons sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
4
Self
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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