Dark Chocolate Layer Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 2g of protein, 6g of fat, and a total of 122 calories. This recipe serves 37. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of cocoa powder, firmly brown sugar, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 9 minutes.
Anweisungen
1
Beat butter and sugars at medium speed with an electric mixer until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche Kuchenmischung
3
Add cooled chocolate and vanilla, beating until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
4
Combine flour and next 3 ingredients; add to butter mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
5
Pour batter into 2 greased parchment paper-lined 9" round cakepans.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6
Bake at 350 for 22 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans, and cool completely on wire racks.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Spread White Chocolate Frosting between layers and on top and sides of cake.