Deep Dark Chocolate Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This dairy free and vegetarian recipe serves 16. One serving contains 353 calories, 4g of protein, and 10g of fat. A mixture of cream of tartar, flour, canolan oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 30 minutes.
Anweisungen
1
Place a rack in middle of oven; preheat to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Coat 2 (9- x 1 1/2 -inch) round cake pans with cooking spray. Cover bottoms of pans with parchment paper. Coat parchment with cooking spray; set aside.
Combine flour, sugar, cocoa, baking soda, and salt in a large bowl, whisking well. In a separate medium bowl, combine coffee, oil, egg whites, vinegar, and vanilla, whisking well.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Weiße Zuckerglasur, Optional
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
Zusätzlicher Schlagsahne Und Schokoladenwaffelkrümel, Optional
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
2
Combine coffee mixture and flour mixture, whisking until smooth. Divide batter evenly between the two prepared pans; tap pans on a work surface to break air pockets.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlicher Schlagsahne Und Schokoladenwaffelkrümel, Optional
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
3
Bake until a wooden toothpick inserted in centers of cakes comes out clean (30-35 minutes). Cool in pans on a wire rack for 20 minutes. Run a knife around outside edges of cakes; invert cakes onto cooling rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Klares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
4
Remove parchment; cool completely on rack.
1
Place egg whites, sugar, cream of tartar, and salt in a large deep heatproof bowl set over about 1 1/2 inches of simmering water; beat with an electric mixer at medium-high speed until peaks form when beaters are lifted (about 7 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Creme Von Zahnstein
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Gelbe Und Grüne Lakritze
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
2
Remove bowl from saucepan; continue beating until frosting is cool (about 3 minutes). Beat in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker
Weiße Zuckerglasur, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Carefully place 1 cake layer on a plate. Using a spatula, spread a layer of frosting over top of cake; top with remaining cake.