Double-Nut Drenched Chocolate Cake

Double-Nut Drenched Chocolate Cake
Double-Nut Drenched Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 35 servings with 336 calories, 6g of protein, and 25g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 56 minutes. A mixture of baking soda, eggs, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Grease 3 (8") round cakepans; line bottoms with wax paper. Grease and flour wax paper and sides of pans; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2
Beat butter at medium speed with an electric mixer until creamy; gradually add brown sugar, beating well.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
4
Combine water and vinegar.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
5
Combine flour, baking soda, and salt; add to butter mixture alternately with water mixture, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed until blended after each addition. Stir in chopped hazelnuts and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
6
Pour one-third of batter into each of 2 prepared pans. Fold cocoa into remaining batter; pour chocolate batter into third pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Bake at 350 for 19 to 21 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans. Peel off wax paper immediately after inverting. Cool completely on wire racks.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Brush liqueur over cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
9
Place 1 white cake layer, top side down, on serving plate; spread one-third of Chocolate Topping over top (do not frost sides). Top with chocolate cake layer; spread one-third Chocolate Topping over chocolate layer (do not frost sides). Top with remaining white layer and remaining Chocolate Topping (do not frost sides).
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutterkekse, Grob GehacktErdnussbutterkekse, Grob Gehackt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
10
Garnish, if desired. Allow cake to set several hours before slicing.
SchwierigkeitExperte
Fertig in56 m.
Portion35
Gesundheits-Score8
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