Gingerbread Latte

Gingerbread Latte
Gingerbread Latte might be a good recipe to expand your beverage recipe box. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 6g of fat, and a total of 225 calories. This recipe serves 1. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is a good option if you're following a gluten free and vegetarian diet. Christmas will be even more special with this recipe. A mixture of milk, gingerbread syrup, vanilla powder, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 minutes.

Anweisungen

1
In a coffee mug, combine espresso coffee with flavored syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
2
Pour in steamed milk. Top with whipped cream, and sprinkle with nutmeg, cinnamon, and vanilla powder.
Zutaten, die Sie benötigen
VanillepulverVanillepulver
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
ReispapierReispapier
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
SchwierigkeitEinfach
Fertig in4 m.
Portion1
Gesundheits-Score2
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